Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

21 Ocak 2010 Perşembe

RAHAT ANNE'yim ben!

Bazı kadınlar vardır, anne olsunlar, olmasınlar, şık giyinirler. Ne giyerlerse giysinler yakıştırır, üzerlerinde güzel taşır, şöyle bir dönüp baktırırlar.

Ben onlardan değilim, olamadım.

Beni sokakta görseniz "Vay be, kadına bak, ne hoş giyinmiş" diye dönüp bakmazsınız. Kotumu çekerim, üzerime mevsimine göre rahat bir üst giyerim, boynuma da fular ya da atkımı takar, kendimi dışarı atarım.

Yazın genelde elbiseyle rahat ederim.

Olmazsa olmazım küpedir. Kıyafetimin yaka açıklığına ya da üzerindeki süsüne göre büyük ya da küçük, genellikle halka bir çift küpe illaki takarım.

Bir de kocaman çantam... Aslında küçük çanta kullanmayı çok daha severdim, ancak çocukla gezerken yanında taşıyacak öyle çok şeyi oluyor ki insanın, ancak geniş bir çanta kurtarıyor.

Beni genelde aşağıdaki kılıklarda görebilirsiniz.



Güzel, dikkat çekici giyinen kadınlara dönüp bakarım zaman zaman. "Ne güzel taşıyorlar, ben mümkün değil taşıyamam bu tarzı" diye düşünürüm. Ara sıra aklıma esip, ya da bir vesile ile biraz daha kadınsı bir şey giydiğim olursa da üzerimde çok eğreti durmuş, herkes bana bakıyormuş gibi hissederim.

İnce, yüksek topuklu ayakkabılarla tak tuk uçar gibi gezen kadınlara imrenirim. Hatta, itiraf ediyorum kıskanırım. Hatta o kadar kıskanırım ki saçlarını bile yolmak isterim. Ben ne zaman topuklu ayakkabı giysem beş dakika sonra ayaklarımdaki acıdan gözlerim dolmaya başlar. İllaki giymem gereken bir yere gidiyorsam çıkışta mutlaka eşim kollarımdan destekler halde çıkarım mekândan.

Ne yapayım? Ben böyleyim. RAHAT ANNEyim ben!

4 yorum:

Girno dedi ki...

Seçimleri beğendim ama en çok baştaki kombini, küpesiz ben de çıkmam abi :)

21 Ocak 2010 20:52
elif dedi ki...

En çok topuklu ayakkabı kısmına bayıldım...
Ben de böyleyim...Hem giyerim hem acıdan ağlarım:)))Birde günlerce yaralarının acısını çekmek de cabası:))Gözünü sevdiğimin düz rahat ayakkabıları:))

21 Ocak 2010 21:57
Unknown dedi ki...

Topuklu ilk birkaç giymede acıtır, sonra alışırsınız ve çok rahat giyersiniz. Hatta bir süre topukludan sonra düz ayakkabı ayakları çok yorar...
Yani mevzu acılı kısmı atlatabilmekte:)

21 Ocak 2010 23:56
Adsız dedi ki...

Girno - "Küpesiz çıkmam abi" cuk oturmuş :)

elifa - Ben son zamanlarda o kadar çok ağlar oldum ki, giyememeye başladım. İçimde ukte oldu topuklu ayakkabı.

dağlar kızı - Kendimce denedim, yok, olmuyor, alışamıyorum. Belki de yeterince uğraşmadım ama o konuda canım çok tatlı :)

23 Ocak 2010 12:37