Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

1 Ekim 2010 Cuma

TRAJİ KOMİK

Bizim ki komik mi traji komik mi bilemiyorum. Biz epey bi gülmüştük kendi düşüncesizliğimize. Bakalım sizler ne diyeceksiniz.
Buyrun hikayeye,
Efendim olayın geliştiği dönem Gazihan 18 aylık idi ve şöyle gelişti.

Mekan: Ananemizin evi

Saat: 20:00 civarı

Görgü Tanıkları:Ben, eşim,annem,kardeşim,babam

Annemlerde yediğimiz güzel akşam yemeğinden sonra Gazihan'ın bağırsakları çalışmaya başlar kısa bir süre sonrada ilk ürünlerini verir. Bunu anlayan burunlarımız sonucunda kısa bir sessizlik olup tüm gözler üzerime çevrilir.

-"Hadi değiştir şu çocuğun altınıda rahat bi nefes alalım" bakışlarının karşısında alt değiştirme işlemini gerçekleştirdim. Tam öbür bezi bağlayacağım bizimkisi kalktı ordan oraya koşturmaya başladı.

Annemler

-"aman çocuk rahat rahat bi dolaşsın" dediler. "nasıl olsa kakasını da çişini de yaptı, bişey olmaz" dediler. EEee büyüklerin sözünü tuttum bende.

Gazihan dötünün açık havada kalmasından pek mutlu koşup oynamaya başladı. Derken yan odaya geçti. Ordan bize "CE EEE" yapmaya başladı. Tabi o oda karanlık. Gidip gelip CE EEE yapıyo,seviniyo, o seviniyo diye bizde seviniyoruz. Böyle bi 10 kere falan CE EEE yaptı bize. Sonra burnumuza o keskin B.K kokusundan gelmeye başladı. Allah allah nerden geliyo bu Pırt mı yaptı derken Gazihan salona yanımıza koştu . Parke ve halıda Minik kahverengi ayak izleri bırakarak. Evet yanlış okumadınız. Minik kahverengi ayak izleri hemde bol esanslı. Hemen koştum öbür odaya. Işığı bi açtım aynı anda gözlerim Fal taşı gibi kocaman oldu. Sen oraya kakayı bi güzel yap. O CE EEE ler sırasında git gel yaparken güzelce dağıt. Halının üzerini tahmin bile edemezsiniz heryer ama heryer B.K. olmuş. Çoraplarını çöpe attım altı zift gibi sıvanmış. Halıyı topladık annem ertesi gün yıkamış artık. Zavallı annem. Ben olsam o halıyıda atardım ya. Neyse.

Bundan çıkarılacak sonuçlar

-Çocuğun dötüne ve sözüne güven olmaz

-büyükler her zaman doğruyu bilir diye bişey yoktur

-her anne kendi çocuğunun dötünden anlar.

Sorarım size daha kötüsü ne olabilir arkadaşlar.

3 yorum:

İkizBebek dedi ki...

hem çok eğlendim hemde o anları yaşadım valaha.çocuk konusunda büyükler bizden iyi bilir diye bazen çok fazla dinliyoruz değil mi?

1 Ekim 2010 08:16
larcencielblog dedi ki...

Yasemin, yazıya da güldüm de tespitlerine daha çok güldüm!!!

Bir kağıda yazıp, panoma asayım :)))

1 Ekim 2010 10:12
Yasemin Aktuğ dedi ki...

Evet ikiz bebek onlar tecrübeli diye dinliyoruz ama her zaman olumlu sonuç olmuyor
Başakcım valla bu veletler adama tespitte yaptırır taklada attırır

1 Ekim 2010 14:49