Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

16 Temmuz 2010 Cuma

O MURADA ERERSİN DÖNER ARKANIDA YATARSIN...

Evet evlenmek için can attığım günlerde  annem demişti bana "kızım o muradada erersin döner arkanıda yatarsın" haklıymış.
Aşk bitmedi bitmezde ama aile olmak çoluk çocuğa karışmak elbette bizdede birşeyleri değiştirdi .Önceleri heyecan doluyduk ama şimdi :(
Herşeyden ,herkesten önce kendimizdende önde hep kızımız var artık.Biz birazda belki toplum olarak fazla düşkün oluyoruz evlatlarımıza galiba .Herşeyden kendimizi kısıtlıyoruz .
Onları güvenip birilerine emanet edemiyoruz ,sinemaya gitmek ,yemeğe gitmek ,eğlenmek olmuyor onlarsız .Hoş gitsek te aklımız evdeki miniğimizde kalıyor,elimizden telefon düşmez oluyor,yedimi ,içtimi,uyudumu aman ağladımı derken başbaşa geçirilen zaman dahada bi kabusa dönüşüveriyor.
Hata yapıyoruz benim çevremde kızımla vakit geçirebilecek onlarca güvendiğim insan olmasına rağmen 2 yıldır başbaşa kaldığımız zaman sınırlıdır.
Elele tutulup gidilen sineme ,şöyle gözgöze yapılan danslar ,yanan mumlar eşliğinte içilen bir bardak şarap elbette güzel ama insan evladı olunca kısıtlıyor kendini nedense.
Bu duruma alıştık artık en sık parka gidiyoruz biz ,evde müzük çalıp üç kişi dans ediyoruz,yemeğimizi üç kişi oturup yiyoruz memnunuz.
Elbette arada kendimiz sıfırlamalıyız aşk ,sevgi,heyecan yaşamalı birbirimize eşler olarak zaman ayırmalıyız.Eninde sonunda iki kişi kalıcaz evlatlarımız bizlerin misafirleri değilmi .

Her an herşey aynı olamıyor işte artık arkamızı dönüp yatabiliyoruz yani.Asla ayrılmam ,hergün ilk günkü gibi olan varmı ki?

2 yorum:

nehirineylemleri dedi ki...

Diyecek hiçbişey yok!
Kelimenin tam anlamıyla mükemmel!
Çok çok doğru tespitler!
En azından Nehir'i, annesini ve babasını anlatan bi yazı olmuş!
Sevgiler
Eylem

16 Temmuz 2010 16:36
anne kaleminden dedi ki...

hani çocuklar yuvadan uçup, karı koca evde yalnız kalınca yeni tanışmış gibi oluyolarmışya, bundan galiba :)))

21 Temmuz 2010 12:46