Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

7 Ocak 2011 Cuma

Yenioyuncaklar.com'dan Annelerin Dünyası'na Hediye!

Merhaba,

Annelerin Dünyası yazarları olarak hepinize bizleri takip ettiğiniz ve güzel yorumlarınızla desteklediğiniz için teşekkürü bir borç biliriz.

Yetmez biliyoruz, 2011'de elimizden geldiğince sizler için uygun fırsatları kaçırmamaya çalışacağız!

Çocuklarımızın ihtiyaçlarını bilen ve bunun için yenilikler üretmeye çalışan YeniOyuncaklar.com'la sizleri memnun edecek bir anlaşma yaptık.

YeniOyuncaklar.com tüm 'Annelerin Dünyası' okuyucularına 2011 hediyesi olarak tüm ürünlerde geçerli olmak üzere %15 İndirim Kuponu sağlayacak.

Bu kuponlara sahip olabilmek için annelerindunyasi@gmail.com'a "Yeni Oyuncaklar İstiyorum" diyerek mail atmanız yeterli.

Yeni Oyuncaklar.com bu hafta "Anne Çantası" konumuz için bizlere önerilerde bulunmuş:


Minik bebekleriyle seyahat etmenin ne kadar zor olduğunu en iyi anneler bilir. Yedek çamaşırları, maması, emziği, oyuncakları, biberonu, vs. derken bu liste uzayıp gider. Annelerin Dünyası yazarları da bu hafta annelerin çantalarına neler koydukları üzerinde duruyor. YeniOyuncaklar.com olarak bizlerse, siz annelere birkaç küçük oyuncak tavsiyesi sunmak isteriz...


Yumuşacık Çıngırağım: Farklı dokulara sahip yüzeyi ve çıkardığı seslerle bebekleri hem eğlendiriyor hem de okuma ve işitme duyularının gelişmesini sağlıyor. Hasbro, Playskool. 0-6 ay, 6-12 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.yenioyuncaklar.com/magaza/yumusacik-cingiragim.html



Uğur Böceği Çıngırağım: Bebekler çıkan sesleri keşfetmeye bayılırlar. Askısı sayesinde her yere asılabilir. Hasbro, Playskool 0-6 ay, 6-12 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.yenioyuncaklar.com/magaza/ugur-bocegi-cingiragim.html



Dişlikli Aynam: Bebekler, Dişlikli Aynam'ın aynasında hem kendilerini hem çevresindekileri tanımayı öğreniyorlar. Üzerindeki ses çıkaran farklı parçalar bebeklerin el becerlerini ve işitme duyularını geliştirir. Üstelik diş kaşıyıcısı sayesinde minikler onu ellerinden bırakmak istemeyecekler. Hasbro, Playskool. 0-6 ay, 6-12 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.



Müzikli Uyku Arkadaşım: Gündüz modunda eğlenceli 4 şarkısı, diş kaşıyıcısı, çıngırağı, renkli parçalarıyla bebeğinizi eğlendirirken el ve parmak kaslarını geliştirir. Gece modu, 3 sakinleştirici şarkısı ile bebeklerin huzurlu bir uykuya dalmasını, sadece ışık moduysa bebeğin bütün gece yumuşak bir ışıkta rahatça uyumasını sağlıyor. Hasbro, Playskool. 0-6 ay, 6-12 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.


Aktivite Anahtarlar: Dişlenebilir bir halka üzerine dizili rengarenk 3 farklı anahtar mevcuttur. Her bir anahtar üzerinde çeşitli aktiviteler bulunur: Tıkırtı, kayar kapı, döner boncuklar ve kanatlar gibi. Fisher Price, Mattel. 0- 24 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.



Üçlü Enstrüman Seti: Bebekler, piyanonun tuşlarına bastığında eğlenceli melodiler, ses efektleri ve yanıp sönen ışıklar kendisine eşlik edecek. Gitar, üzerindeki silindire vuruldukça dönerek, elektronik devreleri ile canlanıyor. Trompet, hoş düdük sesleri ve basıldığında boing sesleri çıkaran tuşları ile tam bir eğlence. Her üç müzik aletinin de bebeğinizin rahatça tutabileceği rengarenk, dokulu tutma sapları mevcuttur. Fisher Price, Mattel. 0- 24 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.yenioyuncaklar.com/magaza/uclu-enstruman-seti.html




Minik Hayvancıklar Dörtlü Paketler: Bu eğlenceli, itince ilerleyen minik hayvancıklar 4'lü paketlerde. Bir pakette koyun, at, inek ve domuz; diğer paketteyse zebra, hipopotam, aslan ve maymun var. Hasbro, Playskool. 12- 24 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.yenioyuncaklar.com/magaza/minik-hayvanciklar-dortlu-paketler.html




Denizyıldızı Projektör: 12 dakika boyunca klasik niniler ve okyanus sesleri çalar. Yeni doğmuş bebekler için büyük ve basit şekillerin olduğu, görüşü gelişmiş bebekler içinse daha karmaşık ve renkli görüntülerin olduğu iki ayrı modu vardır. Fisher Price, Mattel. 0- 24 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.



Eğitici Müzik Çalar (Türkçe): Eğlenceli ve öğretici şarkıları, ekranında dans eden karakterleri ve 3 ayrı oyun modu ile bebeklerin yeni gözdesi. ‘Öğrenme modu’nda, bebeklerin alfabe, sayılar ve zıtlıkları öğrenmeleri için eğitici şarkılar yer alırken ‘müzik modu’nda ise eğlenceli oyun şarkıları mevcut. Hayal Gücü modunda ise, annelerin bebekleri ile birlikte söyleyebilecekleri şarkılar bulunuyor. Düğmeler yardımıyla şarkılar seçebilir, kadran oynatıldığında ise sevimli karakterler dans eder. Fisher Price, Mattel. 6-24 ay, 2-3 yaş. Bu linkten ulaşabilirsiniz.


Yumuşacık Peluş: Minikler bu yumuşacık arkadaşlarına sarılıp uyumaya bayılıyor. Hasbro, Playskool. 18-24 ay, 2-5 yaş. Bu linkten ulaşabilirsiniz.



Cici Kelebeğim: Çıngırağı, ses çıkaran farklı parçalar ve çeşiti dokulara sahip yüzeyiyle Cici Kelebeğim, miniklerin gittikleri her yere taşıyabileceği bir oyun arkadaşı... Cici Kelebeğim bebeklerin el becerilerini ve el-göz koordinasyonlarını da geliştiriyor. Hasbro, Playskool. 0- 12 ay. Bu linkten ulaşabilirsiniz.




3 yorum:

Hilal dedi ki...

güzel bir anlaşma olmuş. ben de buraya yazayım madem, yenioyuncaklar'da ürünlerim el emeği kategorisinde satışa girdi:)

sevgiyle...

7 Ocak 2011 14:03
Birben dedi ki...

Eminim senin güzel el emeklerini %15 indirimle almak için can atan okuyucularımız olacaktır:)

Ben şuna bayılıyorum:

http://www.yenioyuncaklar.com/magaza/otoyol-oyun-halisi.html

7 Ocak 2011 14:30
neselihaller dedi ki...

denizyıldızı projektör bebeklerin çok ilgisini çekiyor, çıngıraklıları söylemiyorum bile...yeni annelere tavsiye ederim...

7 Ocak 2011 21:40