Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

21 Ocak 2010 Perşembe

İşte Benim Tarzım

Başlıksız

İşte benim tarzım.

Soldan sağa

1.Model:
Gün içinde rahatlığı sağlayan taytı hamileliğimde keşfettim. Şimdi vazgeçilmezlerim arasında. Bence üstünüze giyeceğiniz bluzla hem şık hem rahat bir ürün. Zorlanırsa gece dışarıya çıkarken bile giyilebilir.
Ben pantolan,kot falan giymekten pek hoşlanmam. Öyle birşey giyeceksem de tercihim tayttan yana oluyor. Onun dışında beni etek ya da elbise ile görebilirsiniz.

Bayılırım etek giymeye.


2. model:
Tam benim tarzım. Babetler dışında. Oraya babet koyduğuma bakmayın. Nefret ederim babetten. Asla giymem. Ancak scarlet burunlu olursa giyebilirim. Onun dışında dolgu topuk ayakkabı kesinlikle tercihimdir.

3. Model:
Hemen hemen aynısı dolabımda var desem inanırmısınız. Kuzenim Özlem'in düğününde almıştım. O kıyafetle çekilmiş bir fotoğraf aradım ama bulamadım. Yoksa onu koyacaktım bloga. Takısız bir kıyafet düşünemiyorum. Bir ara takı tasarımı bile yapıyordum.

4.Model:
Bu kıyafeti oluşturuken çalışma hayatını özlediğimi farkettim. 8 sene ilaç sektöründe çalıştım. Pantolonlu takım giydiğim gün sayısı o kadar azdır ki. 4. modele birde ceket eklediniz mi işte benim iş kıyafetim. Şimdi hepsi dolap bekliyor. Sığamadığımdan değil:) geçici süre ev hanımı olduğumdan.

Kıyafet benim için çok önemli şık olduğu kadar temiz de olmalı. Ayakkabı manyağı olduğum için tanıştığım herkezin ayakkabısına bakarım. Eski olabilir ama temiz olmalı. Benim insanları tanımamda ki kriterlerin başında gelir ayakkabı. Ayakkabının modeline göre insan analizi yaparım kendimce. Rahat birisi,titiz birisi,özenli birisi vs...
Gelelim kıyafetin tamamlayıcı öğelerine. Takı önemli. Gümüş pek kullanamıyorum çünkü benim tenim gümüşü karartıyor. Genellikle imitasyon ve altın kullanırım. Küpe takmaktan çok hoşlanırım. Yüzük takmayı severim ama eller manikürlü ve ojeli ise daha çok tercih ederim. Gazihan doğduğundan beri ve bu pasta işine girdiğimden beri manikür ve oje tarihe karıştı diyebilirim.

Bu kıyafet konusu benim için yaz yaz bitmez bir menzu.
Kısacası benim tecihim hem şık hem rahat olmalı ve mutlaka kadınsı olmalı. Pantolon erkekler için kızlar şimdi etek zamanı.


Sevgiler Yasemin

4 yorum:

k.i.s.d. dedi ki...

Çok şık tercihler... Son kombindeki etek çok hoş. Ara sıra da olsa giymek için dolabımda böyle bir parça bulundurmak isterim.

20 Ocak 2010 19:00
Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ben de sarı etekle, ayakkabını sarı taban kombinini çok ince ve detaycı buldum. yakışırn benim ince-uzun arkadaşıma..

21 Ocak 2010 14:27
Adsız dedi ki...

Hah işte bak şimdi kıskandım. Daha doğrusu imrendim. Ben hiç böyle giyinemiyorum, ama giyinenleri takdir (ve azıcık da kıskançlık) ile takip ediyorum :)

4 numara benim de favorim.

Şık annesin sen :)

21 Ocak 2010 22:21
Yasemin Aktuğ dedi ki...

mersi kızlarrrr

24 Ocak 2010 21:40