Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

30 Eylül 2010 Perşembe

Hayallerim Suya Düştü :)

Aslında böyle değildim ben. İşlerimi planlar, herşeyi mutlaka not defterine kaydeder, tamamlanan işlerimin de üzerini çizerdim. 

Anne olunca sanırım evrim geçirdim. Hani derler ya, her çocukla birlikte bir de anne doğar diye. Hakkaten öyle oldu, bu yavru beni baştan sona etkiledi, değiştim sanırım. Ya da farklılaştım.. Unutkan oldum bir kere. Doğumdan sonra bana hediye bir "unutkanlık" kaldı:)

Efendim şimdi durum şundan ibaret. Malum Ramazan ayını yeni atlattık. Ben tamamen glikozsuz kalmaya bağlayarak içimi ferahlatmaya çalışsam da, unutkanlıktan olduğunu da adım gibi biliyorum :)

Neyi mi unuttum. Oğlumun bezini bağlamayı:))

Olay bizim evde başladı ve sitemizin oyun alanında gelişerek yine evimizde son buldu. Bezsizliğe alıştırma çalışmalarımız sırasında bir gün iftara yakın bir saatte eşimle oğlumu sitenin parkına gönderdim ki rahatça hazırlık yapabileyim. Bu esnada çocuğun bezini bağlamayı da unutmuşum. Aradan 15 dk geçti geçmedi kapı çaldı. Bir açtım ki kapıyı, ikisinin de üstü sırılsıklam:) İlk tepkim " aa bezini bağlamayı unutmuşum" oldu. Şaşırmadım, unutmaya da alıştım galiba:) Şaşkınlığım neticesinde oğlum parkta o gün oynayamadı, babasının üstü sırılsıklam oldu ve benim harika sofra hazırlama hayalim de suya düştü...

Hep diyorum, şükür ki adımı unutmuyorum :))


6 yorum:

mine dedi ki...

çok tatlı bir anı olmuş : ) olur böyle şeyler sağlık olsun

30 Eylül 2010 15:56
Urfa Tutkunu dedi ki...

Nasıl yani? Bezini mi unuttun =) Yazık benim paşama =)=)=)

30 Eylül 2010 17:01
Hilal dedi ki...

Minecim evet tatlı ve ıslak bir anı oldu :))

Urfa Tutkunu
tabi sonunda olan bana da oldu, unutkanlık kötü şey ne diyeyim :))

30 Eylül 2010 17:02
Yasemin Aktuğ dedi ki...

unutkanlık benimde başımın belası

30 Eylül 2010 17:16
Unknown dedi ki...

Canımsın ya :) ama eşinin yerinde olmak istemezdim.çok komik olmuş :) Allah Allah ılık ılık bişeyler oluyo sanki demiş mi ki :)İlahi hamza gidişi ve gelişi bir olmuş garibimin....

1 Ekim 2010 20:17
Hilal dedi ki...

Yasemin
elden gel :)

Yusufca
Eşim zaten şok geçirmiş bir halde geldi yazık, belli ki hiç beklemediği bir anda yakalandı yağmura:)Hamza yavrum da yarım bırakmış gelmiş oyununu ne yapsın :))

2 Ekim 2010 20:55