Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

9 Nisan 2010 Cuma

KORKU ,TELAŞ,ENDİŞE YAŞANILAN TECRÜBE

İnsan canının bir parçasına zarar gelmesindiye ne kadar özen göstersede gün geliyor ki en korkuncu bu olsa gerek diyoruz.
21 ay boyunca bizde ufak tefek kazalr atlattık elbette hepsi ayrı bir ders,imtehan ,tecrübe.
Kızımla geçirdiğim en endişeli gün yüksek ateşle kucağımda zangır zangır titrediği gece idi.
Babamız gün boyu işte idi gecede envanteri vardı ve yoktu,annemler gelmişlerdi ev kalabalık müge ortada neşeli mutlu ama hafif ateşli idi .Diş patladı patlıyacak durumlarından bende huzursuzdum.Herkes gitti kızım çok oynadı yoruldu bi duş aldırayım dedim,hafif ateşte vardı.Banyo yaptık çıktık ki giydirdim müge'yi ve kollarımda bir anda başladı titremeye o minnacık çenesi vuruyordu ,gözleri kaydı aman allahım bi anda dünya başıma yıkıldı hemen birkez daha ateş ölçüp ,bi ataş düşürücü verdim o an babamızda kapıda bitti sanki içine doğmuş gibi.
Ben ve eşim telaşla dedmizi çağırıp koştuk acile ,badimcikleri şişmiş antibiyotik ile düzeldi kızım ama korkusu yetmişti.
Yaşadığım diğer bi tecrübede geçen ay oldu .Babası uzanmış uyuyordu bende ütü yapacaktım .Ütü yapmak için ütü masası ve ara kabloyu çıkarttım ,kızımda kendi halinde oynuyor .Hazırlıkları tamamladım ,ara kabloyu fişe taktım saniyelik bi olaydı ben eşyaları almak için odadan çıktım çıkmadım arası birde döndüm ki pat diye bises ,aman allahım kızım parmağını ara kablonun prizine sokmuştu nasıl bi çığlık aatı,hem o hem ben .
Nasıl bi dikkatsizlikti yaptığım ,kendimi suçladım ,ağladım 2 saat gözyaşımı dindiremedim.
Kucağımda kızım o minicik kalbi pır,pır yapıyor bi taraftanda suçluluk duygusu ile bakıyor.
Ana yüreği dayanamıyor ana bunlar kötü tecrübeler hayat hep güzellikten ibaret değil.

Şimdi tecrübelerimizi tanıdığımız,tanımadığımız tüm annelerle paylaşıyoruz ki ,yaptığımız hatalar onların kulaklarına küpe olsun :) Sevgiyle kalın.

2 yorum:

ayşegül dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.bütün meleklerimiz allaha emanet.umarım birdaha hiç böyle tatsızlıklar yaşamazsınız.

11 Nisan 2010 18:00
YENİ BİR HİKAYE BAŞLANGICI dedi ki...

amin

14 Nisan 2010 12:55