Nasıl Bir Dünya?

Yazarlarımız

Hangi Konularda Yazdık?

Kim Ne Yazdı?

Sayfalar

21 Ocak 2010 Perşembe

Rahatım rahatttttt!

stilim

stilim, burcuadi tarafından Marc by Marc Jacobs ile yaratıldı

Anne olmadan önce de öyle uzun uzun topuklu ayakkabılarım,daracık kumaş pantolonlarım,en pahalısından güneş gözlüklerim ,süper marka rujlarım olmadı hiç.Hep rahat giyinmeyi,kendi modamı yaratmayı,doğal görünmeyi sevenlerdenim.O gün neyi yakıştırdıysam öyle çıkarım evden.Evde de eşofman takımından başka tercihim yoktur.


Biraz otantik tarzını severim.Çeşit çeşit uzunlu ,kısalı renk renk hırkalar dolabımın vazgeçilmezleridir.Kışın bot,yazın babet.Plajda parmak arası terlik,saç bandı.Evden çıkmaya on dakika kala  kışın bir kot bir kazak,yazın bir kot bir t-shırt.Olmazsa olmaz spor ayakkabılar.İlla ki halka küpeler.Çapraz çantalar.

Dedim ya anne olduktan sonra tarzımda çok bir değişiklik olmadı.Doğumla birlikte gelen kiloları kapatmak için hırkalar pek bir işe yaradı,çantamın boyutu büyüdü,bir de evden çıkmadan on dk.önce hazırlanmak yalan oldu,her şey akşamdan hazır artık.
Rahatım ben rahat..Hem rahat,hem şık hem de kendim için giyiniyorum.Polyvore'den yine bir hırka buldum,seçtiklerimi çok sevdim.
Moda benim için kıyafetin içinde nasıl göründüğüm,kendimi nasıl hissettiğimdir.
(Şimdi o hırkadan oturup  örsem mi;yoksa o pantolonun içine sığabilmek için ciddi ciddi rejime mi girsem diye düşünüyorum:)))))



4 yorum:

Girno dedi ki...

bot seçimimiz aynı olmuş :)

21 Ocak 2010 12:39
burcu dedi ki...

evet,ne de güzel olmuş:)))))

21 Ocak 2010 12:59
Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

çantalarda senle ben pişti olmuşuz

21 Ocak 2010 14:25
burcu dedi ki...

evet hülyacım,farkettim ben de rahatız ya ondandır:)))))))

21 Ocak 2010 16:51